Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spijkerman is van alle markten thuis

Rijwielhandel, Revalidatiemiddelen èn Cadeaushop

HAARLE – Met een team van 10 mensen met ieder hun eigen kwaliteiten en kennis heeft Spijkerman Rijwielen en Revalidatiemiddelen alles in huis om een langdurige relatie aan te gaan met haar klanten.
Naast verkoop behoort het huren van diverse producten óók tot de mogelijkheden.

Jos te Riele: “Iedereen wil in goede gezondheid ouder worden en van deze vrijheid kunnen genieten. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Maar er zijn oplossingen waardoor die vrijheid gedeeltelijk weer terug te winnen is.” Spijkerman handelt zowel in nieuwe als gebruikte revalidatie-middelen. Hierbij valt te denken aan scootmobiels, rollators, rolstoelen en driewielfietsen tot tandems enzovoort. Een stuk uitleg en advies is dan heel belangrijk en kan desnoods bij de klant thuis gegeven worden. Naast het aanschaffen is het ook mogelijk een scootmobiel of rolstoel te huren.

Nieuwe en gebruikte fietsen
Spijkerman heeft ook een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen. Jos te Riele: “Natuurlijk valt de elektrische fiets niet meer weg te denken. In de winkel hebben we veel verschillende merken, onder andere Batavus, Qwic, Sparta, Popal en Trennergy. We hebben al een elektrische fiets vanaf € 1.349,-“.

Cadeaushop
Naast genoemde rijwielen en revalidatiemiddelen beschikt het bedrijft ook nog over een Avia tankstation en een cadeaushop. Hierin kan men bijzondere en unieke producten vinden.

Spijkerman Rijwielhandel
en Revalidatiemiddelen
Poggenbeltweg 17, Haarle
0548 595 082
www.spijkerman-haarle.nl.