Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

St. Tropez ontvangt Tripadvisor Certificaat van uitmuntendheid 2016

DEVENTER – Tripadvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft bekendgemaakt dat St Tropez Deventer het Certificaat van uitmuntendheid toegekend heeft gekregen. Het certificaat wordt uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op hebben ontvangen. Onder ontvangers van een certificaat bevinden zich restaurants en uitgaansgelegenheden uit de hele wereld.

“Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van gasten krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President van Industry Marketing van TripAdvisor. “Met behulp van deze erkenning kunnen gasten online gelegenheden vinden die doorlopend goede service bieden.”

Team St. Tropez laat weten trots te zijn op deze eer. “Het is een mooie waardering voor het werk dat we als team leveren. Dat is waar je het voor doet, tevreden gasten.”

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend.