Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

’t Bockje: nieuw servicepunt Kwaliteitsstomerij & Wasserij Good-Clean in Bathmen

BATHMEN – Kwaliteitsstomerij en Wasserij Good-Clean heeft al ruim 30 jaar een servicepunt in Bathmen. Voorheen kon men terecht bij de  Readshop en daarna  kort bij de Fietselarij. Deze samenwerking is dus beëindigd!  Wilt u uw kwetsbare mooie kleding, gordijnen of ander (bedrijfs)textiel op professionele wijze laten reinigen? Dan kunt u in Bathmen en omgeving vanaf heden terecht bij ’t Bockje aan de Brink 2.


Ter hernieuwde kennismaking
Theo Jonkhout, eigenaar van Good-Clean: “Onze passie is uw kwetsbare mooie kleding, gordijnen of ander textiel op professionele wijze te reinigen, zodat u het weer met plezier kunt dragen en gebruiken! Al bijna een halve eeuw zijn wij meesters in textielreiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Onze hoogwaardige moderne apparatuur voldoet daarbij aan alle kwaliteits- en milieueisen. En met bijna 100 servicepunten in totale Achterhoek en Deventer – Salland en een stukje Twente  kunnen wij het  totale textiel reiniging aanbod verzorgen  , met een unieke meerdaagse service per week.

Gerben Elmerink van ‘t Bockje: “Wij zijn blij dat we de stomerijservice van Good-Clean  in Bathmen voort kunnen zetten. Je stoomgoed is bij ons in goede handen en wordt milieuvriendelijk gereinigd. Good-Clean zorgt ervoor dat je textiel schoon wordt, maar ook mooi blijft.”

Hoe werkt het?
Gerben: “Je kunt je stoomgoed gewoon afgeven in onze winkel. Je ontvangt dan een bewijs van inlevering en op de afgesproken dag kun je de gereinigde artikelen weer ophalen in de winkel. De levertijd is meerdere keren per week.