Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tien jaar Vitco én 6,5 jaar buitensporten in Bathmen

BATHMEN/LAREN – Vitco bestaat deze maand tien jaar. Een mijlpaal die gevierd moet worden. Tien jaar geleden is Vitco begonnen met het geven van diverse buitensport trainingen. Om dit te vieren stond er bij de Jumbo een box waar jij jouw sportdoel voor 2023 kon invullen. Linda uit Bathmen is de winnares en heeft twee maanden gratis sporten gewonnen!

Jessica ten Have van Vitco: “Inmiddels trainen we al 6,5 jaar in Bathmen en is ons team uitgebreid naar 6 trainers. Daarnaast bieden we ook diensten aan zoals vitaliteitscoaching! Verbinding, gezelligheid, persoonlijk, onderscheidend en professioneel zijn de kernwaarden van Vitco.” Iets wat Nienke (39) ook beaamt: ‘’Buitensporten, midden in ons dorp, dat leek mij ideaal. Maar bootcamp klonk best pittig. Toch viel de eerste training niet tegen. Van tevoren werd gevraagd naar eventuele blessures. Deze persoonlijke aandacht merk je ook tijdens de trainingen waar goed op je houding wordt gelet en waar een aanpassing op maat gemakkelijk toegepast wordt. Je wordt uitgedaagd om nét dat beetje extra te geven waardoor je na een gezellig uurtje in de buitenlucht voldaan weer naar huis gaat!’’
Jessica: “Wil jij het buitensporten en de gezelligheid zelf ervaren? In februari en maart kun je gratis twee weken meesporten! Op maandag om 20:10 en op woensdag om 19:30 is Vitco te vinden voor de dorpsschool. Zien wij je daar?”
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vitco via info@vitco.nl of telefonisch: 06-51565134.