Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldwinkel Bathmen: in 40 jaar uitgegroeid tot een moderne eigentijdse winkel!

BATHMEN – Een frisse, eigentijdse uitstraling met leuke, gezellige producten die fairtrade en/of duurzaam zijn. Dat is waar Wereldwinkel Bathmen voor staat. Achterliggend doel is nog steeds om mensen in ontwikkelingslanden te helpen een menswaardig bestaan op te bouwen.

Wereldwinkel Bathmen biedt een verrassend assortiment: o.a. prachtige schalen, vazen, trendy manden, tijdloos servies en kookbenodigdheden, tassen, sieraden en sjaals.
Ook verkoopt de Wereldwinkel duurzame producten zoals de Dopper waterflessen en Tumbler thermosbekers. Dopper foundation investeert 5% van de netto opbrengst in een drinkwaterproject in Nepal. Nagenoeg alle boeken, schrijfwarenartikelen die in Wereldwinkel Bathmen te koop zijn, worden ingekocht bij Bondgenootschap. Zij ondersteunen met een winstpercentage o.a. diverse onderwijsprojecten in de ontwikkelingslanden. En naast de duurzame ansichtkaarten van Zintenz verkoopt de Wereldwinkel ook ansichtkaarten van Floris, zij ondersteunen o.a. klinieken in India voor de allerarmsten.
Voor iedereen is het een onzekere tijd maar zeker voor onze producenten. Boeren en arbeiders wereldwijd maken zich grote zorgen over hun gezondheid en over hun inkomen. Extra zorgelijk is dat in die landen het sociale vangnet en de medische zorg veel minder goed geregeld zijn of soms zelfs afwezig zijn. Wij zien hoe Fairtrade nu kan helpen.
Dagelijks genieten wij van de producten die zij voor ons verbouwen en produceren. Wereldwinkel Bathmen hoopt dat zij met de verkopen in de Wereldwinkel een bijdrage mogen leveren aan hun bestaansmogelijkheden. Juist nu is het extra belangrijk om fairtrade producten te kopen.
Doet u ook mee? Bel 06 18165904 of mail ons via wereldwinkel@wereldwinkelbathmen voor het maken van een afspraak om te komen winkelen.