Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldwinkel Bathmen, Kunstmarkt en Kerst

Bathmen – Tijdens de kunstmarkt staan de medewerkers van de Wereldwinkel buiten om de kunstcollectie te presenteren. Verschillende leuke stukken zijn ingekocht, zoals een verzameling beelden uit Zimbabwe. Ze zijn gemaakt van Serpentijn een steensoort die hier veel voorkomt. De beelden kunnen zelfs in de winter buiten staan.

De medewerkers kunnen u met veel enthousiasme vertellen over de achtergrond en herkomst van de artikelen. Want elk wereldwinkelcadeau vertelt een eigen verhaal. Hoe het soms met maar weinig middelen is gemaakt. Hoe de makers met de verkoop ervan hun bedrijf hebben opgebouwd. Of simpelweg dat zij hun kinderen nu naar school kunnen sturen. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt. En juist dát maakt een wereldcadeau tot het mooiste cadeau.

 

Kerstpakketten

Men wil u ook laten zien dat de Wereldwinkel prachtige Fair Trade kerstpakketten kan verzorgen. Verras uw klanten, relaties en/of medewerkers eens met de kleuren, geuren en smaken uit verre culturen van een Fair Trade Kerstpakket van de Wereldwinkel. De eerste kerstartikelen zijn al binnen. Zij worden gepresenteerd in de showroom. Hier kunt u tijdens de Kunstmarkt vrijblijvend naar binnenlopen. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen. Want er zijn vele mogelijkheden zoals een standaard pakket, maar nog leuker is natuurlijk een pakket op maat: u kunt dan zelf een pakket samenstellen met uw eigen voorkeur voor kleuren of thema’s. Bijna alles is mogelijk!