Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Whisky proeven en singer-songwriter bij de Olsterhof

Whisky proeverij

OLST – Zondag 3 april kunt u bij de Olsterhof diverse Engelse en Ierse whisky’s proeven, terwijl u luistert naar singer-songwriter Michel Slee.

Whisky drinken is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook niet eenvoudig om een goede vergelijking te maken en dat terwijl er aan de overkant van de Noordzee zulke mooie dingen gebrouwen worden.

In het Petit Café van de Olsterhof zullen verschillende flessen geopend worden. Dinie Mekkering laat u op deze dag whisky’s proeven en ruiken waardoor u leert zien wat het verschil is tussen een echte malt, single malt en scotch whisky.

Terwijl u aan het nippen bent van mooie smaken, zorgt Deventenaar Michel Slee voor de muziek. Vlak voor zijn inspiratietour door Ierland zal hij met zijn gitaar een mix van Ierse folk en Engelstalige publiederen en eigen songs ten gehore brengen

Dit alles kunt u meebeleven op zondag 3 april vanaf 11.00 uur bij de Olsterhof in Olst. Voor de whiskyliefhebbers zal ook de naastgelegen slijterij die dag geopend zijn.

Meer informatie vindt u op www.olsterhof.nl

De toegang tot deze dag vol activiteiten is gratis.