Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wilco Leukenhaus sinds

1 januari 2016 mede-eigenaar van uitvaartverzorging

Monuta Spaans

20 mei 2014 - Apeldoorn - Monuta Wilco Leukenhaus (Foto Rob Voss - www.robvoss.nl)

DEVENTER – Monuta Spaans is al jaren een begrip in Deventer als het gaat om het verzorgen van uitvaarten. Als iemand van wie je houdt, komt te overlijden dan moeten er in een korte tijd veel praktische zaken geregeld worden rondom het afscheid. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Met zijn ruime ervaring als uitvaartverzorger in Deventer kent Wilco Leukenhaus de lokale gebruiken en is hij ook bekend met de vele mogelijkheden rondom afscheidslocaties, producten en diensten die passen bij het leven van iemand.

Vanuit die gedachte wil hij graag uw steun zijn. Ieder mens is uniek en daar past een afscheid op maat bij. Vanaf het overlijden tot op de dag van de uitvaart, maar ook daarna is hij er voor u. Door te luisteren naar uw verhaal kan hij u adviseren en praktische zaken uit handen nemen als u dat wenst. Ook wil hij u graag stimuleren om zelf actief betrokken te zijn bij de vormgeving van het afscheid. Tenslotte gaat het om uw dierbare.

Wilco kan dit niet alleen. Naast hem staat Maroesjcha Branderhorst. Ook zij verzorgt uitvaarten in Deventer met dezelfde intenties en waarden die Wilco hanteert. U heeft altijd met een van hen te maken. Dat maakt het toegankelijk en vertrouwd. Maroesjcha en Wilco vullen elkaar goed aan. Maar bieden u ook de mogelijkheid te kiezen voor een vrouwelijke uitvaartverzorger. Bij hen is alles bespreekbaar. Zij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Maroesjcha en Wilco verzorgen uitvaarten in de gemeente Deventer en iedereen is bij hen welkom. De gedachte dat u alleen de uitvaart kunt laten verzorgen als u verzekerd bent, is niet zo. U kunt altijd gebruik maken van de diensten van Monuta Spaans ongeacht of u nu verzekerd bent of niet. Zij zijn transparant in hun dienstverlening, dus nemen zij u ook mee in de kosten van de uitvaart en welke consequenties eventuele verzekeringen voor u hebben.

Mocht u een keer een vrijblijvend gesprek willen hebben over uw wensen rondom het afscheid of een keer een rondleiding willen in het uitvaartcentrum? Neem gerust contact met hen op. Zij zijn er voor u.

Op zondag 20 maart is er een inspiratiemiddag waarbij u kennis kunt maken met Wilco en zijn team. De uitnodiging en informatie hierover volgt nog.

Foto: Rob Voss.