Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Workshop door Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding

“Rouwen is hard werken”

HOLTEN – Als er vrij recent, of misschien al langer geleden, een dierbare is overleden dan gaat je leven verder zonder je man of vrouw, zoon of dochter, vader of moeder, broer of zus, oom of tante, vriend of vriendin.Na het afscheid moet je door zonder diegene die je zo dierbaar was. Misschien bent u nog zoekende om met dit verlies om te gaan.

De tijd verstrijkt maar eigenlijk denkt u nog elke dag aan diegene die u mist. U hebt heimwee naar de tijd toen hij of zij er nog was. “Rouwen is hard werken” is een treffende uitspraak van Marinus van den Berg.

Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding biedt u de gelegenheid om met en aan uw rouw te “werken” en dan in de letterlijke zin van het woord. U kunt werken aan de gevoelens die u hebt. Niet dat daarmee uw verdriet, pijn, gemis en heimwee worden weggenomen. Was dat maar waar, maar er zijn manieren van rouw verwerken die u kunnen helpen. U kunt daar deze middag kennis mee maken en mee aan de slag gaan.

 

Zaterdagmiddag 20 februari van 13.00 tot 17.00 uur in Kerkelijk Centrum de Kandelaar aan de Stationsstraat in Holten

De volgende personen zijn door Akke Verhoeven uitgenodigd:

– Arianne Collee, schrijfdocente/biografisch coach verzorgt de schrijfworkshop: ‘Daar zijn woorden voor’ Voor meer informatie: www.draadvanarianne.nl

– Irene Tjio, is kunstzinnig therapeut-BAT en verzorgt een workshop schilderen en tekenen. Voor meer informatie: www.irenetjio.nl

– Elly Provoost-Troost, beeldhouwster verzorgt een workshop beeldhouwen.

Voor meer informatie: www.ellyprovoosttroost.nl

 

Akke Verhoeven: “Alle mensen die een dierbare hebben verloren, ongeacht waar of wanneer hij of zij is overleden en door wie de uitvaart is verzorgd en allen die rouwen om een verlies door scheiding, om verlies van gezondheid of baan, zijn van harte welkom bij deze workshops”.

Opgave voor 6 februari per mail: info@uitvaartbegeleidingholten.nl of telefonisch op 0548-367744.

Voor meer informatie kijk op www.akkeverhoevenuitvaartbegeleiding.nl