Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ZwangerFit: fit en actief tijdens en na de zwangerschap!

ZwangerFit

BATHMEN – Natuurlijk is het van groot belang dat je je prettig voelt tijdens de zwangerschap. Er verandert in die periode heel wat in je lichaam en daarom is het belangrijk om er alles aan te doen om fit en actief te blijven. Dat leer je bij Annelies Roeleveld van ZwangerFit die op de maandagavonden van 19.30 tot 20.30 uur in de sportzaal van basisschool De Rythmeen in Bathmen les geeft in beweging-tijdens-de-zwangerschap.

Samen met andere aanstaande moeders ben je actief bezig op muziek, met fitballen en op de matjes. Je leert op je houding te letten, er is aandacht voor het bekkenbodem en je leert  je te ontspannen.

En je wordt begeleid op de weg naar de bevalling, vandaar dat er ook een avond is samen met de partner die dan te weten komt hoe deze jou het beste kan ondersteunen.

Ook na de bevalling kun je bij Annelies terecht voor de moeder-fit-cursus en er is een mogelijkheid om meer te weten te komen over babymassage, een speciale cursus, bestaande uit drie avonden, waarin je leert de (motorische) ontwikkeling van je baby te volgen en hoe je liefdevol (rustgevend) kunt masseren.

Meer weten? Kijk op www.zwangerfit-bathmen.nl